Intelligent monitoring systems

Hogy valóban azt lássa ami történik!

Nowadays, video surveillance systems are of fundamental importance in business life. With their help, personal and property protection can be achieved, the risk of possible crimes can be reduced, and they greatly contribute to the efficiency of the use of working time.

Based on our experience, after installing a monitoring system, you can expect immediate results and a quick return.

A SMART Informatika olyan hálózati videomegfigyelő megoldásokat telepíti, amelyek hatékonyan erősítik bármely létesítmény védelmi rendszerét. A 24 órában megbízhatóan működő kameráknak fontos szerepe van részben a bűncselekmények elkövetésétől való visszatartásban, másrészt a megtörtént cselekmények hatékony és gyors felderítésében.

A rendszer intelligenciáját jól mutatja, hogy egy esetleges behatolás pillanatában azonnali riasztást képes adni, akár email küldéssel, de akár egy lámpa vagy sziréna felkapcsolásával. Az egyedi rögzítési eljárás miatt a képek utólag könnyen, gyorsan és kiemelkedően jó minőségben kereshetőek vissza.

Az általunk telepített kamerákkal valóban azt fogja látni ami történik- vége az elmosódott felvételeknek, felismerhetetlen arcoknak!

A rugalmas és jól skálázható rendszere lehetővé teszi, hogy hatékony, időtálló és gazdaságosan működtethető megfigyelés épülhessen ki néhány kamerával egyetlen helyszínen és több száz kamerával egy multinacionális vállalat földrajzilag távol lévő telephelyein.

Menu

SMART Informatika Kft. is a dynamically developing company that provides wide-ranging and high-quality IT services in both the small and medium and large corporate sectors.
en_US