INTELLIGENS MEGFIGYELŐ RENDSZEREK

Hogy valóban azt lássa ami történik!

Napjainkban a videó megfigyelőrendszerek alapvető fontossággal bírnak az üzleti életben. Segítségükkel megvalósítható a személy és vagyonvédelem, csökkenthető a kockázata az esetleges bűncselekményeknek, illetve nagyban hozzájárulnak a munkaidő kihasználásának hatékonyságához.

Tapasztalataink alapján egy megfigyelőrendszer beüzemelését követően azonnali eredményekkel és gyors megtérüléssel lehet számolni.

A SMART Informatika olyan hálózati videomegfigyelő megoldásokat telepíti, amelyek hatékonyan erősítik bármely létesítmény védelmi rendszerét. A 24 órában megbízhatóan működő kameráknak fontos szerepe van részben a bűncselekmények elkövetésétől való visszatartásban, másrészt a megtörtént cselekmények hatékony és gyors felderítésében.

A rendszer intelligenciáját jól mutatja, hogy egy esetleges behatolás pillanatában azonnali riasztást képes adni, akár email küldéssel, de akár egy lámpa vagy sziréna felkapcsolásával. Az egyedi rögzítési eljárás miatt a képek utólag könnyen, gyorsan és kiemelkedően jó minőségben kereshetőek vissza.

Az általunk telepített kamerákkal valóban azt fogja látni ami történik- vége az elmosódott felvételeknek, felismerhetetlen arcoknak!

A rugalmas és jól skálázható rendszere lehetővé teszi, hogy hatékony, időtálló és gazdaságosan működtethető megfigyelés épülhessen ki néhány kamerával egyetlen helyszínen és több száz kamerával egy multinacionális vállalat földrajzilag távol lévő telephelyein.

MENÜ

A SMART Informatika Kft egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely széleskörű és magas színvonalú IT szolgáltatásokat nyújt kis-közép és nagyvállalati szektorban egyaránt.
hu_HU