MICROSOFT 365

Segítünk egy valóban modern munkahely felépítésében, kihasználva a felhő technológia és a Microsoft 365 erejét, hogy munkatársait a legújabb élvonalbeli hatékonysági, együttműködési és kommunikációs eszközökkel segítse. Szakértők vagyunk a bevezetési folyamatban, támogatást nyújtva a modern munkahelyi projektek felfedezésének, megvalósításának és elfogadásának szakaszában.

Használja ki a Microsoft felhőjének erejét

A Microsoft 365 lehetővé teszi a szervezetek számára a felhőalapú modellre való átállást, biztosítva az összes munkatárs számára szükséges eszközt, hogy hatékonyan, együttműködve és biztonságosan működjenek – bármilyen eszközön.

A Microsoft 365 egyetlen csomagban egyesíti az Office 365, a Windows 10 és az Enterprise Mobility + Security (EMS) szolgáltatásait, biztosítva a technológiákat, amelyek segítenek a szervezeteknek az adatok és eszközök kezelésében és védelmében.

Mint Microsoft partnerek, segítünk a Önnek a Microsoft 365 maximális értékeinek megszerzésében. Kihasználjuk az Microsoft 365 termékeinek és funkcionalitásának előnyeit – optimalizáljuk a licencelést, tanácsot adunk a legújabb fejlesztésekről és a közelgő ütemtervekről – szakértői támogatást nyújtunk bárhol.

Együttműködés, kommunikáció és a hatékonyság növelése
- biztonságosan -

A Microsoft 365 ötvözi az Office 365, a Windows 10, az Enterprise Mobility + Security (EMS) megoldásokat, hogy megteremtse az intelligens operációs rendszert, a munkahelyi alkalmazások integrált ökoszisztémáját, valamint a vállalati szintű biztonságot.

MI A MODERN MUNKAHELY?

Holisztikus technológia

A modern munkahely alapja a zökkenőmentes integráció. Használjon átfogó munkahelyi megoldást, és dobja el a független és drága harmadik féltől származó alkalmazásokat. Kihasználhatja a egyszerűen szinkronizálható, biztonságos alkalmazások integrált ökoszisztémáját.

Agilitás, rugalmasság és méretezhetőség

A modern munkahelyi technológiák megkönnyítik az üzleti mozgékonyságot, rugalmasságot biztosítva a modern munkamódszerek sokféleségének támogatásához. A felhőbe épített modern munkahelyi technológiák lehetővé teszik, hogy a vállalkozás növekedésével ennek megfelelően méretezzen.

Együttműködés

A modern munkahelyi technológiák csapatalapú együttműködési eszközöket kínálnak, amelyek célja az alkalmazottak felhatalmazása, elősegítve a zökkenőmentes együttműködési tapasztalatokat és a megnövekedett termelékenységet, amikor összeállnak a kihívások megoldására.

Kapcsolódás

A modern munkahely áthidalja a földrajzilag távol lévő irodák, a távoli dolgozók közötti réseket. A felhő működteti csapatait, bárhol is vannak.

Több eszköz és mobilitás

A felhasználói élmény nem korlátozódik a munkahelyi asztali számítógépre. A felhasználók biztonságosan hozzáférhetnek munkájukhoz bármilyen személyes vagy vállalati eszközről, legyen szó mobilról, laptopról vagy asztali eszközről.

AI és automatizálás

A modern munkahely mesterséges intelligenciát és automatizálást alkalmaz a folyamatok ésszerűsítésére és a hatékonyság növelésére. Az intelligens keresés és az automatizált egyedi folyamatok segítenek maximalizálni termelékenységet.

Biztonság

A vállalati szintű felhőbiztonság kulcsfontosságú a modern munkahely számára. Az identitást, az üzleti alkalmazásokat, az adatokat és az eszközöket integrált felhőalapú biztonsági megoldások védik, amelyeket a gépi tanulás és a big-data elemzés segítenek.

Miért a Microsoft 365?

Termelékenység és kreativitás

A Microsoft 365 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc Microsoft alkalmazásaikat több eszközön is használhassák, bárhol, bármikor, biztonságos hozzáféréssel az adataikhoz.

Csapatok számára készült

Az összekapcsolt alkalmazások és szolgáltatások széles skálájával a munkatársak szabadon és rugalmasan választhatják meg, hogy miként kapcsolódnak, kommunikálnak és működnek együtt a munkahelyen és útközben.

Egyszerűség és integráció

A Microsoft 365 leegyszerűsíti és egységesíti a felhasználók, alkalmazások, eszközök és szolgáltatások informatikai kezelését. Az intelligens megoldások ezen ökoszisztémája zökkenőmentesen működik együtt, az AI és a gépi tanulás támasztja alá, ezzel csökkentve az eltérő, harmadik féltől származó megoldások szükségességét.

Intelligens biztonság

A Microsoft 365 megadja Önnek az eszközöket, amelyekkel korszerű biztonsági szintre léphet, és amelyek a kiemelt megbízhatóságú kiberbiztonsági modellre épülnek. A Microsoft 365 páratlan felhőalapú technológiát használ az Intelligent Security Graph alkalmazással a fenyegetések proaktív védelme, észlelése, elhárítása és elemzése érdekében.

Office 365

Mindenre kiterjedő felhő alapú megoldás a megszokott Office alkalmazásokkal, vállalati szintű kommunikációs és együttműködési megoldásokkal párosítva.

Windows 10

Korszerű operációs rendszer, amely a fejlett biztonságot, a folyamatos frissítéseket ötvözi a kiváló felhasználói élmény érdekében.

EMS

Fejlett identitás-, mobilitás-, biztonságkezelés. Információvédelem, fenyegetésvédelem, végpontkezelés.

Hogyan tudunk segíteni?

Minden szervezet egyedi, különböző munkamódszerekkel, prioritásokkal és költségvetéssel működik. Segítünk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő Microsoft termékeket és licenceket.

Tanácsadást nyújtunk egyedi projektekhez, valamint teljes Microsoft 365 megvalósításokat biztosítunk, hogy a Microsoft 365 befektetéséből a lehető legnagyobb profitot érje el.

Az informatika napi támogatása kihívást jelenthet, időigényes és költséges. Elkötelezett Microsoft 365 szakembereink mindig készségesen állnak rendelkezésére, segítséget nyújtva az IT támogatási szolgáltatásainkban.

Az olyan technológiák segítségével, mint a Teams , a SharePoint és az Intune , segítünk egy modern munkahely felépítésében, a zökkenőmentes csapatmunka, együttműködés és kommunikáció érdekében.

Szakembereink felmérik az Ön biztonsági rendszerének erősségeit és gyengeségeit – az ajánlások segítségével támogatást nyújtanak egy olyan stratégia megvalósításban, amikor a bizalom nélküli modellre

SharePoint

Hozza össze munkatársait az értékes információkkal!

A SharePoint a Microsoft intelligens dokumentumkezelési, együttműködési és intranetes platformja, amely önálló megoldásként vagy az Office 365 részeként érhető el.

A SharePoint lehetővé teszi az információk megtalálását az intelligens keresések révén – megadva azokat az eszközöket, amelyekkel zökkenőmentesen megoszthat és együttműködhet a szervezetében.

A SharePoint biztosítja, hogy munkatársai egyszerre dolgozzanak egyetlen dokumentumon, elmentve a korábbi verziókat és nyomon követve a változásait.

A vállalati intranet portálhoz különböző szintű hozzáférések biztosíthatók, hogy a gyakornokoktól a pénzügyi vezetőkig mindenki megkapja a szükséges információkat bármiről, az alkalmazottak teljesítményétől kezdve az ügyfélelőzményeken át a folyamatban lévő projektek állapotáig.

Teams

Alakítsa át a munkahelyi együttműködést!

A Microsoft Teams egy csevegésen alapuló együttműködési platform, amely dokumentum- és képernyőmegosztással, online megbeszélésekkel és még sok más rendkívül hasznos funkcióval rendelkezik az üzleti kommunikációhoz.

A Microsoft Teams megreformálja a csapatmunka fogalmát, ami nagyobb rugalmasságot, elkötelezettséget és produktivitást eredményez a munkatársai számára. A kiváló csapattér a kulcs ahhoz, hogy kreatív döntéseket hozzunk és kommunikálhassunk egymással.

A Microsoft Teams ezt sokkal könnyebben teszi elérhetővé, különösen, ha a vállalkozásnak sok távoli alkalmazottja van.

Intune

Segítség az IT eszközkezelés egyszerűsítésében!

Egy modern munkahely több eszközön alapuló környezetre támaszkodik, amelyet az átfogó felhőalapú biztonság támaszt alá.

Segítünk a Microsoft Intune kiaknázásában az eszközök és alkalmazások kezelésében, maximálisan szem előtt tartva a vállalati adatok védelmét, miközben munkatársainak lehetőséget nyújt a produktív és biztonságos munkavégzésre bármely eszközön.

Vállakozása az Intune megoldásaival képes lesz biztonságosan kezelni az iOS, Android, Windows és macOS eszközöket. Racionalizálja és automatizálja a telepítéseket és frissítéseket.

Lépjen kapcsolatba velünk

Tudjon meg többet modern munkahelyeinkről és a Microsoft szolgáltatásairól.

MENÜ

A SMART Informatika Kft egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely széleskörű és magas színvonalú IT szolgáltatásokat nyújt kis-közép és nagyvállalati szektorban egyaránt.
hu_HU