RÓLUNK

A SMART Informatika Kft egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely széleskörű és magas színvonalú IT szolgáltatásokat nyújt kis-közép és nagyvállalati szektorban egyaránt. Fő tevékenységünk az IT üzemeltetés outsourcing formában.

Portfóliónk

Portfóliónk közé tartozik még többek között az informatikai hardverek és szoftverek értékesítése, strukturált és optikai hálózatok megtervezése kivitelezése, intelligens megfigyelőrendszerek és vagyonvédelmi megoldások, valamit az ipari IT rendszerek felügyelete.

Szervizszolgáltatásunkkal biztosítjuk az Ön rendszereinek gyors és szakszerű javítását, ezen felül szerződött ügyfeleink eszközparkján megelőző karbantartásokkal minimalizáljuk a váratlan meghibásodásokat.

Professzionális rendszergazdai szolgáltatóként olyan megoldásokat ajánlunk Önnek, amelyek a legmegfelelőbb és legkifizetődőbb módon szolgálják folyamatos üzletmenetet.

Munkatársaink komoly technológiai tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a folyamatos rendszerfelügyelet mellett biztosítani tudják a kiváló minőségű informatikai háttérszolgáltatást.

Ügyfeleink közé tartoznak többféle iparág piacvezető vállalatai, valamint számos kis és középvállalkozás.

IT üzemeltetés outsourcing formában

Hardverek és szoftverek értékesítése

Ipari IT rendszerek felügyelete

Strukturált és optikai hálózatok megtervezése és kivitelezése

Intelligens megfigyelőrendszerek és vagyonvédelmi megoldások

Szervízszolgáltatások és megelőző karbantartás

MENÜ

A SMART Informatika Kft egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely széleskörű és magas színvonalú IT szolgáltatásokat nyújt kis-közép és nagyvállalati szektorban egyaránt.
hu_HU